Tenderfoots
50871
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50871,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Tenderfoots

Tenderfoot är en heldagsupplevelse tillsammans med våra hästar. Det är för dig som vill ut en dag i skogen till häst en dag eller för dig som vill testa inför en längre tur. Vi har alltid samma genomgångar och hämtar hästarna i hagen.

Samling på ranchen kl 9 om inte annat sägs och du är tillbaka sen eftermiddag. Lunch i skogen. Välkommen!

 

The Ranch
I Stockfors, 12 km utanför Älvsbyn i Norrbotten ligger The Logg Rapid River Ranch, i dagligt tal kallad Ranchen kort och gott.

Här lever och bor hästarna (grabbarna) när de inte är ute i skogarna på uppdrag. De är alla varmblod med stora hjärtan och viljan att bära ryttaren ut på udda äventyr. Grabbarna lever i flock året runt och känner varandra väl. De är erfarna och skolade westernhästar för att leverera de bästa ridupplevelserna för dig som gäst. Du kommer att få ansvar för en häst. Det är din häst som du rider, sköter och tar hand om på bästa möjliga sätt under hela turen .

DETTA INGÅR:

 

Westernskolad häst, oljerock, hatt,
chaps & mat

 

Pris: 2000 SEK