Badass winter
51072
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51072,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Badass winter

Häng med ett glatt gäng på vintertur; 3 dagar i sadeln, 2 nätter i Bränntjärn. Vedeldad bastu och god mat. Samling på ranchen i Stockfors.

 

The Ranch
I Stockfors, 12 km utanför Älvsbyn i Norrbotten ligger The Logg Rapid River Ranch, i dagligt tal kallad Ranchen kort och gott.

Här lever och bor hästarna (grabbarna) när de inte är ute i skogarna på uppdrag. De är alla varmblod med stora hjärtan och viljan att bära ryttaren ut på udda äventyr. Grabbarna lever i flock året runt och känner varandra väl. De är erfarna och skolade westernhästar för att leverera de bästa ridupplevelserna för dig som gäst. Du kommer att få ansvar för en häst. Det är din häst som du rider, sköter och tar hand om på bästa möjliga sätt under hela turen .

DETTA INGÅR:

 

Udda Äventyr håller med westernskolad häst, oljerock, hatt, chaps,
mat och boende. Vi bor på ranchen, i små stugor i camp och
andra ställen men också i tältkåtor, kåtor och ibland i gamla flottarkojor.
På ranchen och i camp finns vedeldad bastu. I camp finns badsjö direkt
utanför bastun. Vi lagar mat tillsammans i köket med utsikt över Bränntjärn.
Ingen tur är den andra lik och kan bära av till olika ställen,
eller så återser du Bränntjärn där du varit så många gånger förr.

 

Pris:
3 dagar/ 2 nätter 9900 SEK