Cold blooded damn killer
50911
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50911,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,no_animation_on_touch,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
COLD BLOODED DAMN KILLERS

Detta är trails för dom som helst skulle vilja bli kvar i markerna med sin häst och kompanjoner resten av säsongen. Dessa turer kan bära iväg långt och framför allt har du tid att bli ett med hästen. Välkommen!

 

The Ranch
I Stockfors, 12 km utanför Älvsbyn i Norrbotten ligger The Logg Rapid River Ranch, i dagligt tal kallad Ranchen kort och gott.

Här lever och bor hästarna (grabbarna) när de inte är ute i skogarna på uppdrag. De är alla varmblod med stora hjärtan och viljan att bära ryttaren ut på udda äventyr. Grabbarna lever i flock året runt och känner varandra väl. De är erfarna och skolade westernhästar för att leverera de bästa ridupplevelserna för dig som gäst. Du kommer att få ansvar för en häst. Det är din häst som du rider, sköter och tar hand om på bästa möjliga sätt under hela turen .

DETTA INGÅR:

 

Udda Äventyr håller med westernskolad häst, oljerock, hatt, chaps,
mat och boende. Vi bor på ranchen, i små stugor i camp och andra
ställen men också i tältkåtor, kåtor och ibland i gamla flottarkojor.
På ranchen och i camp finns vedeldad bastu. I camp finns badsjö direkt
utanför bastun. Vi lagar mat tillsammans i köket med utsikt över Bränntjärn.
Ingen tur är den andra lik och kan bära av till olika ställen,
eller så återser du Bränntjärn där du varit så många gånger förr.

 

Pris:
5 dagar 15500 SEK
6 dagar 18500 SEK