True leadership
50917
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50917,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
True leadership

Häng med på en ledarskapsresa utöver det vanliga som både ger en härlig energi och garanterad utveckling på flera personliga plan. Att våga utmana sig själv ger personlig utveckling, att ha en god självinsikt och en vilja att förändra likaså.

 

Att under tre dagar ge sig ut i vildmarken på hästryggen ger dig mer insikter och verktyg att använda i din dagliga verksamhet och i ditt ledarskap än vad du kan tänka dig. Under tre dagar på hästryggen kommer du praktiskt öva på ditt ledarskap. Hur du hanterar din häst och vad du måste tänka på är något som kommer att utveckla sig mer och mer under de dagar vi har tillsammans. Att samtidigt vara ute i naturen, få uppleva de vyer och det i ett samspel med hästen är en ynnest och något som du kommer att ta med dig resten av livet. Att sedan göra det tillsammans med andra personer som delar med sig av sina erfarenheter och personligheter gör att vi får en härlig gruppdynamik. Vi lovar att du kommer ha en känsla av upprymdhet, energi och en inre styrka när du lämnar ranchen och beger dig hem till verkligheten igen.

 

Det som vi önskar av dig är att du vågar fart och fläkt, en vilja att utvecklas, tycker om socialt samspel i enklare miljö och att vara ute i natur och runt hästar. Ingen större hästvana krävs utan en stark vilja att utmana sig själv och våga.

 

True Leadership arrangeras just nu av förfrågan av suzzconsulting
Skräddarsytt? Självklart så kan vi göra anpassade resor på förfrågan! Varför inte ett annorlunda upplägg där ni har er kick off, möte eller utbildning i en annan miljö? Att byta miljö och göra något udda skapar både energi och dynamik i en grupp. Hör av er till mig för förslag på upplägg anpassat just för er.


Kontakta suzanne@suzzconsulting.se för mer information och bokning.

DETTA INGÅR:

 

• Transfer t/r Luleå till ranchen i Stockfors
• Middagar, luncher, frukostar
• Häst inkl utrustning så som t ex chaps, oljerock och cowboyhatt
• Samtal och diskussioner i grupp under hela resan
• Övningar som relaterar till ledarskap under hela ritten
• Personliga återkopplingar och samtal efter resan
• Förberedande material – agenda och information

 

Höstens turer 2024:  17-19/9 och 17-19/10

Pris 2024:  15900 SEK exkl moms