Mind the horse
50306
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50306,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Udda Äventyr symbol hov
MInd the horse

… till dig som vill utveckla din förmåga som ryttare

Du kommer till oss. Du tränar hantering av häst med våra skolade hästar tillsammans med erfarna handledare. Vi jobbar på marken och uppsuttet. Ridning börjar redan på marken med förståelse hur en häst fungerar. Vi jobbar framför, bakom och vid sidan av hästen med grimskaft och vi jobbar från sadeln med och utan träns. Allt för att du bättre skall förstå hur hästen fungerar och hur du kan få den att göra det du vill.

Några dagar med intensiv träning i hur umgänge med hästar kan se ut. Markarbete, i sadeln, på ranchen och i skogen. Det blir fokuserat och med pauser för att smälta intrycken. Du jobbar med flera olika hästar. Kräver inga förkunskaper men är riktar sig till dig som verkligen vill förstå hur hästen fungerar. Efteråt vet du betydligt mer om hästhantering och vill vidareutvecklas som ryttare och/eller hästtränare.Hästar är känsliga. Hur känslig är du?

För mer information och bokning

Rikard 070 – 58 11 71

PG 070 – 747 05 17