True Trail
50765
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50765,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
The true trail

The 7-day True Trail är ingen vanlig ridning. Det är en extremt häftig ridning rakt ut i den norrländska vildmarken. Vi erbjuder dig, förmodligen, den bästa ridningen du upplevt. Men den ställer krav på dig som ryttare. Du måste kunna rida och hantera din häst. Du måste vara i fysisk form för att orka rida 10-12 timmar per dag och du måste ha rätt inställning och attityd för att hålla humöret uppe. Om du har det som krävs, är du grymt välkommen.

 

The Ranch
I Stockfors, 12 km utanför Älvsbyn i Norrbotten ligger The Logg Rapid River Ranch, i dagligt tal kallad Ranchen kort och gott.

Här lever och bor hästarna (grabbarna) när de inte är ute i skogarna på uppdrag. De är alla varmblod med stora hjärtan och viljan att bära ryttaren ut på udda äventyr. Grabbarna lever i flock året runt och känner varandra väl. De är erfarna och skolade westernhästar för att leverera de bästa ridupplevelserna för dig som gäst. Du kommer att få ansvar för en häst. Det är din häst som du rider, sköter och tar hand om på bästa möjliga sätt under hela turen .

På ankomstdagen startar vi med en gemensam lunch. Därefter presenterar vi hästarna och vårt sätt att hantera grabbarna. Detta för att maximera din ridupplevelse. Vi kommer att jobba tillsammans med hästarna i olika övningar för att ni ska lära känna varandra och för att du som ryttare ska etablera ditt ledarskap över hästen för de kommande sju dagarna. Vi kommer att se över, trimma och packa både din och hästens utrustning så att vi är klara för avfärd dag två. Vi avslutar med middag och en schysst bastu innan vi somnar för att starta tidigt nästa dag.

DETTA INGÅR:

 

Udda Äventyr håller med westernskolad häst, oljerock, hatt, chaps,
mat och boende. Vi bor på ranchen, i små stugor i camp och
andra ställen men också i tältkåtor, kåtor och ibland i gamla
flottarkojor. På ranchen och i camp finns vedeldad bastu.
I camp finns badsjö direkt utanför bastun. Vi lagar mat tillsammans
i köket med utsikt över Bränntjärn. Ingen tur är den andra lik och
kan bära av till olika ställen, eller så återser du Bränntjärn där
du varit så många gånger förr.

 

Pris: 25000 SEK